VISSZA

Kedves Érdeklõdõ!


Amint már a galériában a képeket nézve tapasztalhatta, vannak olyan festmények, amelyek megvásárolhatóak. Amennyiben vásárolni akar, ezt könnyen megteheti, ha az alább közölt címen megkeres. Ezáltal tisztázhatóvá válnak mindazok a körülmények, amelyek a vásárlással kapcsolatosak. Az ilyen körülmények esetenként változnak, ezért most nem tudok felvilágosítást adni minden olyan szempontra, amelyek aktuálissá válhatnak egy adott helyzetben. Azonban annyi biztos, hogy nagy türelemmel, odafigyeléssel, szolgálatkészséggel, oszinteséggel, korrektséggel viszonyulok mindenkihez, aki vásárlási szándékkal keres meg. Így biztos lehet abban, hogy célját eléri és abban is, hogy nem lesz csalódásban része.

Magyarországra, vagy más külföldinek számító országba a megrendelt festményt postán tudom elküldeni. A pénzbeli ellenértékét pedig a Western Unionon keresztûl juttathatja el hozzám a kedves vásárló a legkönnyebben és a leggyorsabban.

Erdélybe úgyszintén postával küldöm a festményt, az ellenértékét pedig a vásárló, a festmény átvételekor fizeti ki(ramburszal).

Érdeklõdni lehet:
E-mail: denes_albert72@yahoo.com ; vagy info@denesalbert.ro ;

Postacímem: Romania, 530170, Csíkszereda (románul: Miercurea-Ciuc), Tudor Vladimirescu u., 19/ 22

Telefonon:0040-0366-103804, 0040-0748-198363