Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája
Igazi segítség asztrologiával

...  ...  ...

Dénes Albert


Nem lenne helyes azt mondani, hogy sokunkat foglalkoztat életünknek mélyebb értelme.
A lélek minden emberben tartalmazza azokat a mélyebb összeköttetéseket, amelyek a létezés egyetemes értelmével kapcsolnak egybe mindannyiunkat.
Más kérdés az, hogy miként férünk hozzá saját, kimeríthetetlenül gazdag értelemforrásunkhoz, amely átvilágítaná életünk minden mozzanatát, tudatunkat, gondolatainkat, érzéseinket, tetteinket, kapcsolatainkat, mindennapjainkat.
Ha megszoktunk egy szűk szellemi látókörű gondolkozást, ez az, amely elzár ettől az egyetemes értelemtől, vallásos nyelven szólva, Istentől.
Évek, évtizedek alatt a beszűkülten rögzült tudat, mentalitás, gondolkozás az, amellyel elzárjuk magunkat igazi lényünktől.
Az asztrológia egyetemes szelleme segít feltörni a beszűkült tudat által képezett sötét börtön falait és rámutat számos probléma reális megoldási lehetőségére.
Kérdezik sokan: van-e igazság?
Igazság van, csak ne felejtsük el, hogy az értelem és az igazság szoros együttlétezésben vannak. Ki amilyen értelemmel nézi az igazságot, értelmének megfelelő igazságot lát.
Egy szűklátókörű, aktuális valóságához görcsösen ragaszkodó ember egyoldalúan, s olykor erőszakosan hajtogatja "igazát", míg egy tágabb, mélyebb és világosabb szellemmel, értelemmel látó ember könnyedén rálát, hogy az előbbi "igazának" milyen csonka, töredékes világa van, még akkor is, ha amit hajtogat, az 100 %-os igazságot fejez ki.
Az asztrológia segít megérteni a valóság sokszerű, össztett megnyilvánulásait és segít eljutni ahhoz az igazsághoz, amely szerint minden ellentmondásoktól mentesen Egy.
Ezt az "Egy"-et magunkban hordozzuk, ez az "egy-én"-iségünk, individualitásunk mélyebb alapja, szellemi magja, középpontja, az oszthatatlan, de a megnyilvánulásokban mégis mindig jelenlévő igazi lényünk centruma, bázisa.
Nagy szavaknak tűnnek, azonban amikor az asztrológiai információ segítségével állunk mindennapi feladataink, problémáink megoldásához, lassan-lassan, de nem is olyan sok idő elteltével átdereng valahonnan az egyetemes szellemi fény, amelyet ha egyszer megismertünk, attól kezdve bizonyosságként hatja át lényünket és életünket, valóságunkat. Már csak egy kérdéssel kapcsolatosan fogunk csodálkozni: mindezt miért nem ismertük fel már eddig, miért csak most? Erre is van válasz: a metafizikai felismerés mindig a "most"-ban van. Hogy eddig nem ismerte fel valaki (az egyetemes szellemet), az a szűk tudatának (és eképpen valóságának) való "hódolása" miatt volt.
Természetesen minden esetben az egyéni, a személyes problémákon, tulajdonságokon, adottságokon, korlátokon kell kezdeni az útat. Ez a kiindulás. Erre való a születési horoszkóp értelmezése.
Saját magunk megértése a születési horoszkóp segítségével az első lépést jelenti azon az úton, amelynek a végigjárására születtünk meg.
Az Útnak sok végigjárási módja lehet, Út, maga, valójában csak Egy van.
Aki el sem indul, az csak egy helyben pörög egy ideig, aztán az egyetemes létezés ellenállhatatlan törvényeinek megfelelően visszafejlődik, elmerül, szétszóródik.
Aki elindul, az is számos nehézséggel kell szembenézzen, megharcoljon, azonban egyre inkább kiérik benne a biztos és örömteli tudat: Úton vagyok.

 


Publikálva: 2008-07-08 13:41:31
Megnézve: 6086

Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-06-04
Oldal látogatva: 735132
Most az oldalt nézik: 5 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 5)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása