Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája
Dénes Mária

...  ...  ...

Szeretettel üdvözlöm!

Dénes Mária vagyok, asztrológus és családanya.
1973. március 5.-én születtem reggel 7 óra / 50 perckor, Csíkszeredában, tehát a Halak jegyében, Kos Aszcendenssel és a kínai asztrológia szerint a Bivaly évében.

Pályafutásomról elmondható:
Gödöllőn (Magyarországon) végeztem el az Agrártudományi Egyetem Gépészmérnöki karát.
Az asztrológiával és a metafizikával 1992-ben kezdtem foglalkozni behatóbban, amikor elkezdtem hallgatni a Bukaresti Elta Egyetem előadásait. Sokat tanultam barátomtól és tanítómtól, Kozma Szilárdtól, aki akkoriban itt, Csíkszeredában tartott előadásokat.
Később elvégeztem a Hollandiai székhelyű Eurocor nevű iskola asztrológia kurzusait is, hivatalos diploma megszerzése céljából. Az asztrológiai tanácsadást magán vállalkozás keretén belül gyakorlom.

1994-től a Csíkszeredai Hamvas Béla baráti társaság keretén belül számos előadást tartottam az asztrológia, a táplálkozás alapelemei, a betegségek szellemi lelki okairól, az egyetemes törvényekről, a képzelet és mindennapi életesemények összefüggéseiről, a párkapcsolatok szellemi vonatkozásairól, az életrend megtisztításának lehető ségeiről, a tudatalatti, átöröklött családi programok feltárásáról, valamint más metafizikai és spirituális témákról.
Jelenleg kimondottan csak asztrológiával foglalkozom nap mind nap. Foglalkoztam talpmasszázzsal a 2003-as, 2004-es év folyamán. Az ott tapasztaltakat jól egybe tudtam kapcsolni asztrológiai ismereteimmel, valamint a a többszöri találkozásaink során kiválóan nyomon lehetett követni a személy élettörténete, szellemi beállítottsága, családi-,párkapcsolati háttere,élete, gondolkodása, beállítódása és betegségei, vagy egészséges mivolta közötti kapcsolatot. A családanyai helyzetem egyre kevésbé tette lehetővé a masszázsal eltöltött plusz időt, amit ilyen körülmények között (családanyai, asztrológusi,reflexológusi, meg egyéb elfoglaltságok mellett) a szellemi fejlődésem rovására,lehett volna főleg megvalósítani. Mivel a szellemi elmélyülés és spirituális újjászületés a család mellett a legfontosabb az életemben, ezért a második gyermekünk megszületése után nem mentem vissza a Wellness központba dolgozni, hanem itthon maradtam, s a gyermekeim mellett végzem asztrológusi tevékenységem 2004 óta.

Ezenkívül 2001 óta shotokán karatte edzésekre járok, a rendszeres mozgás, plusz egy olyan mozgásforma gyakorlása érdekében, amely a szellemel könnyen összekapcsolható. A barna övfokozatig jutottam el, de nem az övfokozat a fontos, hanem a rendszeres gyakorlás.

A magánéletemben:
-1999. október 1-jén kötöttünk házasságot a férjemmel, Alberttel. Ő is szintén érdeklődik a metafizika, az asztrológia, a harcművészetek iránt.
-2001-ben született Sebestyén gyermekünk, akit itthon szültem meg természetes, otthoni körülmények között minden orvosi segítség, beavatkozás nélkül a férjem és néhány barátom társaságában 28 éves koromban. Mindezt tehettem asztrológiai tudásom és a gyermekáldással kapcsolatos gyakorlati, de főként szellemi (metafizikai) ismereteim alapján. Ezeknek segítségével áttudtam világítani mindazon negatív örökletes családi programjaimat, belém nevelődött beállítódásaimat, amelyek komplikációkat okozhattak volna a szülés során és az utána következő időszakban. Sebestyén fiúnk azóta is egészséges, s minden szempontból jól fejlődő kisfiú.
-2005 február 4.-én délután 6 órakor megszületett a második kisfiúnk, Előd. Férjem segédletével, szintén az itthoni lakásunkban, teljesen "komplikációmentesen".
-2007 október 14.én megszületett kislányunk a kicsi Csilla, szintén itthon, a férjemmel. Szabadon természetesen, egészségesen. Erről bővebben írok a későbbiekben.

-2010 július 21.-én született a negyedik gyerekünk Szabolcs(ka). A jól sikerült otthonszülésemről, valamint a felkészülésemről az oldalunkon olvashat.


Tapasztalataimmal, asztrológiai és szellemi tudásommal segíthetek azon nőknek, akik hozzám fordulnak a harmonikus párkapcsolat, termékeny élet és a boldog család megvalósításában. A családalapítás, az egészséges gyermekfoganás, és gyermekszülés valamint családegybentartás szellemi és személyi alapjainak, kritériumainak feltárásával, ezirányú szellemi útbaigazítással, beavatással.

Tapasztalataimat azért tartottam fontosnak kiemelni, mert a személyes születési képletemben a családdal, házassággal összefüggő elemek kifejezetten rosszul állnak. Számos hasonló színezetű horoszkóp élettörténetéből láthatóvá, ellenőrizhetővé, kézenfekvővé vált számomra, hogy milyen különbség van a szellemi és személyes horoszkóp ismeretek nélkül megélt élet eredményei, valamint a mindezen ismeretek hatására tett belátások eredményei között. Szellemi éberségemnek, ez irányú ismereteimnek, bátorságomnak, kitartásomnak köszönhetem a két egészséges, önállóan megszült gyermekem, valamint az immár 8 éve fennálló jól sikerült, termékeny házasságom.
Tudásom örömmel osztom meg minden éberségre törekvő emberrel, aki hozzám fordul.

Szeretettel és tisztelettel : Mária


Publikálva: 2008-07-11 19:01:21
Megnézve: 3153

Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2019-05-21
Oldal látogatva: 515705
Most az oldalt nézik: 1 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 1)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[651 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása