Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája
Horoszkóp rendelés

 

Kedves Érdeklődő!

A továbbiakban itt tájékozódhat a horoszkóp elkészítéséhez szükséges adatokról, az általam elkészített horoszkóp fajtákról, a honoráriumról és a fizetési lehetõségekrõl.

 

A születési horoszkóp megrendelhető:

 • Szintetikus kifejtés hangfelvétel formájában, hozzácsatolt analitikus kifejtéssel. Ez öt, hat óra terjedelmű hanganyag (mp3 kiterjesztéssel).
  A felvett szintézis anyagát e-mailban tudom elküldeni az esetek többségében, vagy amennyiben postafiókja ezt nem fogadja, akkor feltöltöm a honlapomra, ahonnan jeszóval le lehet tölteni, illetve elküldhetem CD-re írva, postán. Plussz a hanganyagon kívül kap egy 20-25 oldalas analitikus kifejtést is. Az analitikus kifejtés a karmikus, kauzális meghatározottságok mellett (azon részek mellett, amelyek megmutatják, hogy mi okból és mi célból született meg, s amelyek kifejtésével nem találkozik a magyaroroszági asztrológusoknál) tartalmazza minden bolygó jegy- és házhelyzetének, valamint fényszögeinek jelentését külön részletesen leíró, korábban megírt kifejtését is. Az analitikus írást idővel különválasztom a hanganyagtól, de ez most még a hanganyag rendelése esetén az mellé megkapja mintegy ráadásként.


  A horoszkóp honoráriuma tartalmazza a születési horoszkóp órájának beállítását, illetve leellenőrzését, amely már önmagában is egy elég fáradságos, hosszadalmas, számos mérlegelési folyamatot kérő tevékenység, amely viszont kihagyhatatlan. Ugyanakkor a megrendelőtől kapott információk, valamint a születési képlet alapján legalább 3-4 napig tartó vázlatkészítés, írásban történő horoszkóp kifejtés előzi meg a konkrét hangfelvételt. A hangfelvételen a rendelő az általam átdolgozottaknak, átgondoltaknak tömény kivonatát kapja kézbe. Valamint a rendelőnek lehetősége van horoszkóp értelmezéssel kapcsolatos kérdéseit, e-mailban feltenni, az értelmezés után, pár levélváltás formájában. A szintetikus személyes horoszkóp értelmezés díja 90 Eu.

 

 • Szintetikus kifejtés írásban, 50-60 oldalas, teljesen személyre szabott születési horoszkópértelmezést készítek, készítünk. Ez olyan szintézis-szerű értelmezés, amely a személyes sorscsírákat metafizikai egzaktsággal és a mindennapi élet szintjén követhetően tárja fel.

        E feltáráson túlmenően arra is rámutat, hogy a személy által is tapasztalható konkrét sors, valamint a rejtett tendenciákként lappangó sorcsírák milyen alapvető szellemi-lelki strúktúrák, tartalmak és egyetemes erővonalak mentén húzódnak meg.

        Természetesen, mindennek a célja az, hogy reális felodási lehetőségek fogalmazódjanak meg egy-egy problémával kapcsolatosan a metafizikai megalapozással eggyütt.

        Minden bizonnyal, az értelmezés elolvasása után az olvasó, aki egyben az értelmezett horoszkóp tulajdonosa is, másként fog önagára, az embertársaira, a világra, a közösségre, az életre, a sorsra tekinteni.

        …és e tekintetbeli, azaz szemléletbeli változáson túlmenően a magatartásában is idejét fogja látni bizonyos változtatások megtételének. Mindez persze nem azért következik be, mintha az értelmezés elsődleges célja az lenne, hogy szemléletet és magatartást manipuláljon, hanem azért, mert kontextusában olyan szellemi színvonalat képes egybetartani, amely az eddig ismert pszichológiai, ezoterikus, tudományos stb. nívókat tartalmazza és ezeket meg is haladja. Ennek pedig nincs különösebb titka, csupán arról van szó, hogy az összes jól-rosszul sikerült emberdefiníciótól eltérően az embert, mint egyetemes lényt veszi tekintetbe. Persze, ehhez még hozzájön az összegyűjtött szellemi-metafizikai tudás és az asztrológiai-asztrológusi tapasztalat.

       
  Az értelmezés a megrendeléstől számított 10-14 napon belül elkészül általában, de van mikor három hétre is számítani lehet. Nem egyszerre, hanem nagyobb tömbökben küldöm el a már elkészült fejezeteket. Ára 150 euró. A szintézist nagyobbrészt a férjem (Albert) írja meg. Amennyiben valaki nem ragaszkodik a férjemmel való kizárólagos konzultációhoz, akkor a szintézist én átolvasom és a magam meglátásait is hozzáírom, valamint csatolom az analitikus részt is a szintézis elkészülése után.

 

 

 • Az analitikus kifejtés . A horoszkóp elemek egyenkénti, részletes kifejtése 20-25 oldal.  Ezt a kifejtést, a szintézis nélkül, önmagában nem ajánlom, ugyanis annak kiegészítésére, árnyalásra, további elmélyítésére, kontemplálás céljából készült. Ha valaki mégis ezt igényli az ára 30 Eu.

 

 • A horoszkópbeállítás azoknak, akik horoszkópot rendelnek ingyen van. Aki csupán a pontos születési képletét szeretné beállítatni értelmezés nélkül, annak ezt elvégzem 15 Eu ellenében.

 

 • Párkapcsolati horoszkóp (szinasztria) ezen feltárás tartalmazza mindkét személynek a fontosabb életfeladatait, erősségeit, gyengeségeit, valamint a két embernek az egymással kapcsolatos találkozási pontjait, az egymásra való tudatos, illetve önkéntelen hatását, alkímiáját, s nem utolsó sorban a kapcsolat alapjellegének, alaprendeltetésének karmikus feltárását. Abban az esetben, ha a rendelő nem rendelte meg külön a saját mélyre ható egyéni szintetikus horoszkópját az összehasonlítás ára 100Eu és két-három órás hanganyag formájában kapja kézhez. Amennyiben már megrendelte az összehasonlítás ára 50Eu, a hanganyag terjedelme egy-két óra.

 

A honoráriummal kapcsolatban személyesen lehet érdeklõdni.

 

Az Erdélyiek személyes levélben érdeklõdhetnek, mivel az itteni fizetési viszonyokra való tekintettel valamivel kevesebb a honorárium összege.

 

Ha valamit nem ért bátran lehet kérdezni!

 

 

A honorárium elküldhető banki átutalás által, körülbelül egy hét alatt ér el. Viszont a költségmentesebb megoldás a Western Unionnál.

 

A banki adatok:


A nevem:
Dénes Mária

Címem:
Romania, Miercurea-Ciuc, Str. Tudor Vladimirescu, Nr:19/22 Cod Postal 530170
(Magyarul: Románia, Csikszereda, Tudor Vladimireszku utca, 19/22 szám, postai kod: 530170)

A bank neve:
OTP Bank Romania SA

Cod Swift: OTPV ROBU XXX
Számlaszám: RO20OTPV260000569623RO01
Valuta: RON

A bank címe:
Miercurea Ciuc , str. Kossuth Lajos, jud Harghita


-----------------------
Kis magyarázat:

A bank nemzetközi azonosító kódja:
Cod Bic (swift): OTPVROBU


Számlaszámom ezen belül: RO20OTPV260000569623RO01

RO (betükkel) 20 (számokkal) OTPV (betükkel) 260000569623 (számokkal) RO (betükkel) 01(számokkal)

Átutalhatja euroban, vagy a neki megfelelő forintban is, nekem itt majd átváltják.
Kb. 4 nap, egy hét mire ide ér.

 

A bankon kívül el lehet küldeni postán a rozsaszín (külföldnek szánt) utalványon keresztül. A feltett pénzösszeg másfél hét alatt érkezik meg általában. (A kezelési költséget nem tudom.)

Valamint elküldhető a Western Unionon által, itt a pénz gyakorlatilag azonnal felvehető, amiután feltették. Western Unionos pénzküldési lehetőség van a postán, vagy majdnem minden banknál. Egy elég egyszerű űrlapot kell kitölteni küldéskor, amelyre kap egy 10 jegyű azonosító számot. A kitöltendő ürlapon van (kérik) a feladó neve, az ország, a helység ahonnan a pénzt feladta, az azonosító szám, meg a feltett összeg, ezek alapján tudom kivenni az elküldött pénzösszeget. AWestern Unionon mindegy milyen péznemben teszi fel a pénzösszeget, teheti forintban, dollárban, euroban is akár, a fontos az, hogy számomra pontosan megírja milyen feladó névvel, mennyit és milyen pénznemben tette fel és természetesen az azonosító számot is . Különben, hibás adatok esetén, nem tudom felvenni pénzt, ráadásul zárolják az adatokat és a feladó ki kell vegye a pénzt és újra feltegye, ami nemcsak utánajárással, de veszteséggel is jár.Egyébként én bármilyen pénznemben felvehetem itthon a pénzt.

Western Union kirendeltség, küldési lehetőség a postán, s majdnem minden bankban megtalálható Magyarországon és más országban.

A férjemmel írtunk pár írást annak érdekében, hogy felmérhesse körülbelől milyen szellemben gondolkozunk és milyen szellemben készítjük a horoszkópokat. Ezekből az írásokból megértheti miben különbözik az általunk művelt (kauzális) asztrológia a jósolgató asztrológiától. Megkérem a horoszkóp rendelés előtt olvassa el őket a Sorsok értelmezőjeként várom a rendelőt menüben találja meg.

 

 

Egy személyre szóló horoszkóp elkészítéséhez szükséges adatok:

 1. Az általam elkészített személyes horoszkóp értelmezéshez, szükségem van egy rövid önéletrajzra. Pár sorban írjon röviden fontosabb életeseményeiről (akár évszámmal ellátva), párkapcsolatáról (párkapcsolatairól) foglalkozásáról, valamint arról, amit fontosnak talál. A kapott információk természetesen konfidenciálisak maradnak, más személy kezébe nem kerülnek. Sőt a rendelés után törlöm őket.
 2. A születési dátum, a születési óra (fél órás pontossággal megfelelő), a helység, ahol születetett. Amennyiben nem tudja a születési óráját sokat segít ha legalább a napszakot ismeri (reggel, délbe, este stb.). Ha nem tudja egyáltalán a születési órát akkor annak beállításához néhány plusz adat kelleni fog az alábbiakon kívül .
 3. A szülők születési adatai, főképpen az Édesanyáé. A szülök születési órája nem szükséges, de ha meg van azt is figyelembe veszem.
 4. Az anya felőli nagyanya születési adata. Sőt, ha megvan a dédnagyanya születési adata, akkor azt is kérem szépen.
 5. A megrendelő betegségei.A horoszkóp értelmezés mélységét fokozza, ha külön informál az esetlegesen már kialakult, elszenvedett fontosabb betegségeiről, vagy bekövetkezett balesetekről. Sőt, kifejezetten kérem még a szülők ( az anya felőli nagyanya, és anya felőli dédnagyanya) krónikusan fennálló, vagy hirtelen bekövetkezett nagyobb hatású betegségeiről is tájékoztasson, halálának (amennyiben aktuális)körülményeiről is röviden írjon. Amennyiben voltak, az Ön anyjának, nagyanyjának, dédnagyanyjának abortuszai, vagy spontán vetélései, arról is tájékoztasson.
 6. Az élettárs születési adatai beleértve az órát és a helyet is, ha tudja. Születési idő pontosításnál még kérem a korábbi szerelmei születési adatait is, legalábbis azon társak adatait, akik lényeges benyomást gyakoroltak Önre, akikhez komolyabban vonzódott.
 7. A gyermekek számáról, s esetleg születési adatairól. Ez első nekifutamodásra nem kell, csupán akkor, ha a gyermekének volt valami komolyabb egészségi problémája valamelyiknek.
 8. Amennyiben azt szeretné, hogy valamire megkülönböztetetten kitérjek az értelmezés során kérem jelezze ezt is.
 9. Bizonyos karmikus problémák, mélyebb, személyesebb megértéséhez néha a nagyszülőkkel (a anya felőli nagyanyával, dédnagyanyával..) kapcsolatos kérdéseket is fel szoktam tenni a levelezés során.
 10. A horoszkóp értelmezés meghallgatása, elolvasása után ön még kérdéseket tehet fel, amelyekre én e-mailban válaszlok, azon a részekkel kapcsolatosan, amelyeket esetleg nem értett meg eléggé, vagy, ha valamivel összefüggésben még ráakar kérdezni, útmutatást szeretne kapni.

 

 

 Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2019-08-17
Oldal látogatva: 554271
Most az oldalt nézik: 9 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 9)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[651 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása