Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája
Visszajelzések, köszönetek a rendelőimtől.

...  ...  ...

Kedves olvasó!

 

Az alábbiakban a rendelőimtől kapott néhány levelet a bizalomkeltés céljából teszem fel, azért, hogy láthassa, úgy is lehet jó személyi horoszkópot készíteni, hogy az asztrológus nem jósol, hanem feltár és a szellem szintjén értelmez helyre tesz már megtörtént, de érthetetlennnek, értelmetlennek látszó eseményeket és nyilván mindezek fényében nem csupán betegségektől szabadul meg a rendelő, hanem jobban kezdi érteni és kézben tartani a sorsának szálait, élethelyzeteit, életútját.

Az itt található leveleken kívül élőben is meggyőződhet a feltárások komolyságáról, mélységéről a fórumban.

 

Kedves Maresz!

Köszönöm a válaszod, mindig egy kis erőt merítek a soraidból.
Ma kapjuk meg a második kislányunkat, egy 7 hónapos babát, így már 2 gyerekesek leszünk. :) Annyira várom, hogy nem is tudok aludni, itt ülök a gép előtt hajnalok hajnalán.
Rengeteg örömet, boldogságot jelent számomra gyerekekkel foglalkozni, sosem gondoltam volna, hogy ilyen mély érzéseket tudnak belőlem előcsalogatni.
Sokszor eszembe jut mostanában az első levelem Hozzád, amit még az Astrologos portálra írtam és azt kérdeztem Tőled, hogyan lehetnék boldog. Most már nem kérdeznék ilyen butaságot, egyszerűen boldog vagyok a gyerekektől, attól, hogy értelmet nyert az életem és nem csak egy öncélú, egoista nő vagyok, hanem egy érző, empatikus lény.
Úgy érzem, hogy nem kell most nekem semmiféle hivatás meg önmegvalósítás, hiszen ennél teljesebb "munkát" sosem találnék magamnak.
Az anyagiakat meg valahogy megoldjuk, most arra orientálódunk, hogy János találjon magának egy olyan elfoglaltságot, amit szívesen végez és amiből bőségesen meg tudunk élni, hogy meglegyen mindenünk amire szükségünk van és át tudjuk alakítania a házat, hogy még fogadhassunk gyerekeket.
Itt tartunk most, úgy gondolom jó úton járunk és hatalmas fejlődésen mentünk keresztül.
Minden jót kívánok én is Nektek!
Üdv. 

Rita

 

 

Kedves  Mária,

    Nagyon rég nem jelentkeztem, kellett az ídő hogy a dolgok letisztuljanak, meg az elmúlt  ídőben elég sok minden történt, ( napfényre kerültek olyan dolgok amiket nem hittem, jobban mondva reméltem volna hogy  újra megtörténik), amiket  szintén meg kellett emésszek:),  de úgy vagyok ezekkel a dolgokkal hogy kellettek ahhoz hogy máskép lássak.

    A lényeg az, hogy  kisbabát várok, ma  vagyunk 18 hetesek, igazábol  most jutottam el arra a szintre, hogy biztos vagyok benne, hogy nem álom az egész, hanem igen is egy kisélet ott van benn és naprol-napra növekedik.

    Nagyon érdekes volt a foganása a kisbabánknak, nov.30-án voltam az orvosnál, éppen  peteérésem volt. Elmondtam az orvosnak hogy mi van , elég rég, hogy várunk a kisbabára. Lát valami rendelleneséget?
Ő azt mondta semmit nem lát, tehát minden renben van, erre én pedig azt válaszoltam, kicsúszott a számon, hogy akkor a *fejbe* kell rendet rakjak.Megirta a küldőpapirt a férjemnek sperma vizsgálatra, de nem volt szükség rá.

    Eddig minden rendbe volt (van), nem volt semmi problémám, számomra tényleg Áldottállapot a szó szoros értelmében, sőt zavar ha azt mondják  hogy terhes, írítal ez a kifejezés.

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget, probálok tudatosan, megélni minden pillanatott.
   
    Barátsággal Magdolna.

 

Kedves Maria! Vegül is sikerült letöltenünk és meghallgatnom, a felvételeket. Nagyon érdekes, tanulságos és elgondolkodtató az anyag. Alapvetően sok esetben felismertem magamat, és benne az élethelyzeteimet , bár sokszor úgy ereztem ezeket a tanácsokat 20 évvel ezelőtt kellett volna hallanom, sokat könnyített volna a nehéz helyzetekben az értelemezés.. a megértés. Talán mást jelentettek volna akkor ezek a magyarázatok... mint ahogy mást jelentenek most is az életem harmadik harmadában, fejezetében, amikor nagyon sok ilyen, és hasonló jellegű megtapasztaláshoz , felismeréshez a saját kínlódásaimon, tévedéseimen, megtapasztalásaimon, keresztül kellett eljutnom...De..talán még most sem teljesen késő és meg most is akad sok tanulni való.. folyamatos újrahallgatással fel fogom használni az anyagot a jövőben is. Mégegyszer köszönöm szépen. A tovabbiakban is kivánok neked sok feladatot az asztrologiában ,erőt,egészséget, és sok boldogságot neked és az egész családodnak, szeretettel : Iren

 

 

Kedves Mária és Albert! Sikerült elolvasnom a horoszkópomat, bár nem utoljára tettem. Először is szeretném megköszönni munkátokat, mely így első olvasásra is rengeteg segítséget adott. Több dologra (dolgomra) másként tekintek, és amit eddig ártatlan dolognak hittem, most kiderült mennyire tud ártani. Nem állíthatom, hogy egyből más ember lettem, de elkezdtem más szemmel nézni - magam. Két kérdésem lenne.Mária, azt mondtad a munka kérdésre még visszatérünk, ha elolvastam. A másik az analógiák témájában fogott meg. Szeretném megkérdezni a békák útálatának kifejtése tőletek származik vagy van ezekhez valamilyen segítségetek? Mégegyszer nagyon köszönöm a munkátokat! Szeretettel Mariann

 

Egy a későbbi visszajelzésekből. Kedves Mária,  Érdekes amit írsz. Egyébként megmutattam az írásaidat a mamámnak. Ő is sokat foglalkozott asztrologiával korábban és járt Hamvas körbe... Kiemelte, mennyire átgondoltan ötvözöd az elméleti tudát a gyakorlattal. Azt mondta, nagyon tehetséges vagy. A mamám elég kritikus, de nagyon nagy tudású. Ezt nem lehet elvitatni tőle. Üdv. B.

 

Kedves Mária!

Köszönöm a sok munkáját ami a horoszkóp elkészítéséhez volt szükséges.

Az elmondottakon szeretnék kicsit gondolkodni és amennyiben lesznek kérdéseim szeretném feltenni.


Egyébként az elemzés nagy része szinte hibátlan ezt azért tudom, mert elég jól ismerem magamat, ugyanakkor megerosítést ad abban, hogy a negatív karmát megpróbáljam megváltoztatni. Az is nagyon igaz , hogy Én is azt éreztem, hogy a kislányom születésével mintha 360 fokot fordultam volna. Sok önismereti könyvet olvasok például nagyon szeretem Balogh Béla a Tudatalatti 10 parancsolata címu CD-jét. Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot is pont a tanfolyam után tudtam meg, hogy kisbabát várok. Kislányom születése óta valóban tudatosabb életet élek és még tudatosabban szeretnék, ezért olvasok ilyen jellegu könyveket. A férjem az ilyen témájú gondolkodásokat egyébként elutasítja, azt mondja ha nekem jó olvassam, ot különösebben nem érekli.

Anyukámmal pont ma beszéltem és meséltem az elemzésrol azt mondta valóban így volt, hogy nem volt boldog a házasságában és azért szült második gyereket, mert nagyon szeretett volna egy kislányt. Ha elsore lánya született volna nem biztos, hogy vállalt volna több gyermeket.Köszönöm a sorsnak, hogy Önre találtam.

Tisztelettel:Á.

U.i.

A honlapot a legkedvesebb ismerősöm ajánlotta a figyelmembe, mert az Ő lánya is és utánnam Ő is elkészítette. A honlap készítéshez sok sikert kívánok, Én sokat mesélek az ismerőseimnek és remélem sokan elkészítetik az elemzésüket. Nagyon köszönöm az elemzést.

 

 


Publikálva: 2009-02-19 12:28:35
Megnézve: 5804

Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-06-04
Oldal látogatva: 735081
Most az oldalt nézik: 5 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 5)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása