Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája

Nyári asztrológia és életmód táborAz Erdélyi Hamvas Béla Baráti Társaság 10 napos, minden szállásolási igényt kielégítõ (vendég-, vikendházakban és sátorban), asztrológiai alaptanfolyammal egybekötött, egészséges és spirituális életmód tábort szervez a Csíkszereda melletti Szeredafürdõn, 2009. augusztus 2 és 15-e között.

asztrologia tabor

A tábor címe:

Szellemtudományok az egészséges és harmonikus élet szolgálatában.

(Egységben a szellemmel és a természettel)


A következõ témakorökben hallgathat elõadásokat:

I. Bevezetés és beavatás a karmikus asztrológiába: a sorsunkat és a személyiségünket, vagyis az egészségünket meghatározó asztrológiai (horoszkóp) alapelemek (Lilith, Sárkányfarok) részletes ismertetése, az általuk jelzett negatív (karmikus) meghatározódások feloldási és meghaladási lehetőségeknek a személyes példákkal illusztrált ismertetése.
A természetes és egészséges táplálkozáshoz szükséges metafizikai informálás, valamint a természetes táplálkozás eredményeinek és előnyeinek a személyes példákkal illusztrált (a természetes táplálékot fogyasztó előadók és azok gyermekeinek az egészség-történetével történő) ismertetése.
A klasszikus asztrológia alapelemeinek (bolygók, Konstellációk, horoszkóp-házak, Ascendens és a fényszögek) a karmikus asztrológia szemszögei szerinti ismertetése és értelmezése, személyes horoszkópértelmezések.
Gyógyulás, öngyógyítás az asztrológia (személyi horoszkóp) segítségével. A betegségi, sérülési és balesethajlamok, illetve a rejtett személyi ambíciók és félelmek és a bolygók által megtestesített őserők, valamint a konstellációk erőterei közötti összefüggések.
Alkímiai alapismeretek: az alkímiai alapelemek és alapműveletek ismertetése, aritmológiai alapismeretek és a Kabbala illusztrációjának: Tarot beavatási rendszerének ismertetése. Sorselemzés tanulás és gyakorlás a Tarot segítségével.


II. Az emberiség térben és időben szétszórt (különböző földrajzi területeken, különböző civilizációk mítoszában, vallásában, kultuszában és kultúrájában fellelhető), de a metafizika által egységes rendszerként kezelt spirituális örökségének, vagyis Hamvas Béla Hagyomány-elméletének, valamint az abból levonható lényegi metafizikai következtetéseknek az ismertetése.
1. A mózesi törvények, a kereszténység, a buddhizmus és az asztrológia összefüggésrendszere. A természettudományok és az asztrológia összefüggése.

2. Az informatika, a metafizika és az asztrológia szintetikus összefüggésrendszere.
3. Az egyetemes teremtést és a földi életet (az élet törvényeit), valamint az emberi civilizációt (fejlődést) irányító és szabályozó tíz egyetemes törvény ismertetése.
4. Az egyetemes törvényeknek és a személyi horoszkópunknak a gyakorlati használata a spirituális önbeavatási naplóírás gyakorlása segítségével.
5. Világszintű gondok - alternatív életlehetőség a fogyasztói társadalom kaotikus világában, kiegyensúlyozott életmód az embertársainkkal és a természettel való harmóniában.
6. Az emberi test- lélek- és szellem egység energetikai rendszerének az ismertetése, reflexológiai ismeretek. Az energetikai feltöltődés és a belső fizikai, lelki és szellemi folyamatok közötti, valamint az egyén és a külső környezet közötti harmonizáció kérdéseinek a tisztázása az utódnemzés, utódgondozás és utódnevelés, valamint a szexualitás metafizikai eredetére és rendeltetésére vonatkozó alapismeretek alkalmazása segítségével. - A Taoizmus alapjainak az ismertetése.
7. Párkapcsolati asztrológia: a spirituális kompatibilitás és inkompatibilitás asztrológiai jelrendszereinek a személyes példákkal illusztrált értelmezése. (Gyakorlat: a hallgatók asztrogrammjának a kompatibilitási szempontok szerinti összehasonlító vizsgálata.)


III. Terhesség vagy áldott állapot? - Egészséges magzatfoganásra, magzatérlelésre (kihordásra) és minimális fájdalommal történő röviden lezajló szülésre való felkészülés a személyi horoszkópok szerinti spirituális életprogramok értelmezése segítségével.
Harmonikus (folytonos és kielégítő) és egészséges szexuális (családi!) élet a várandóság közben is, a szülés előtt és a szülés után, és ugyanaz a több gyermek (helyes) nevelése - gondozása mellett.
A több gyermekes családi modell, mint az egészség és az igazi boldogság kulcsa és feltétele. Több gyermek egészséges gondozása - nevelése azok horoszkópja helyes értelmezése, valamint a gyermekek fejlődése spirituális jellegzetességeinek (Szaturnuszi életciklusok) az ismerete segítségével.
Az időskori erőnlét és egészség, valamint kreatív élet biztosítás a Szaturnuszi ciklusoknak - spirituális életszakaszoknak - megfelelő életfeladatok ismerete, illetve azok felvállalása és végrehajtása, valamint a természetes táplálkozás segítségével.Előadók:


Dénes Albert - asztrológus, metafizikus, festõmûvész. A Hamvas Bélai életmű kutatója és értelmezője (egészségügyi főasszisztens).
Dénes Mária - asztrológus, metafizikus, reflexológus és természetesen szülő (kórházon kívül: otthon és orvosok nélkül), háromgyermekes családanya (gépészmérnök).
Kozma Emőke - aszrológus, metafizikus és otthon szülő, négy gyermekes családanya.
Kozma Szilárd - asztrológus, metafizikus, író. Verskötetei mellett, három sikeres metafizikai és asztrológiai életmódról, életfilozófiáról szóló könyvnek, valamint egy kiadás előtt álló, nagy lélegzetű (800 oldalas) spirituális beavatási regénynek a szerzője (a Magyar Írószövetség tagja), két dannos karate mester.* (építő üzemmérnök).
Valamint az EHBBT tagjelöltjei.
(*Az előadók az EHBBT tagjai, mind karatéznak!)

Az előadások napirendjeDélelõtt 10 - 12 óra - asztrológia, du. 17 - 20 óra - egészséges életmód: metafizikai (spirituális) alapismeretek- és általános, egészséges életmódról szóló ismeretek.
Reggel, az előadás előtt frissítő, bemelegítő tornával egybekapcsolt energetikai gyakorlatokat végzünk, amelyen bárki részt vehet.
Második héttől a délutáni előadások két órásra szűkülnek, és 19 órától meditációt tartunk. Ezt követően szabad beszélgetés, asztrogramm értelmezés - elemzés, Tarot- és aritmológiai sorselemzés, más szabad program. A tábor résztvevői amennyiben igénylik, megkapják számítógépes mágneslemezre, vagy CD-re másolt, átlagban 75 - 85 oldalas analitikus horoszkópjukat, melyet külön összegért rendelhetnek meg.Szintetikus horoszkóp rendelése a táborozók számára, Kozma Szilárdtól: 100 euró. Szöveges (80 old.) analítikus horoszkóp-leírás, rövid szóbeli szintetikus eligazítással: 50 euro.
- Diákoknak és egyetemistáknak ugyanez 70/40 euró
- Munkanélküli, vagy más segélyből élőknek és nyugdíjasoknak 80/45 euró.20-25 oldalas analitikus értelmezéssel egybekapcsolt, hangfelvétel vagy személyes beszélgetés formájában, szintetikus értelmezést lehet rendelni Dénes Máriától. Ára: 80 Eu. Az értelmezés anyagát a tábor befejezése után fogom elkészíteni és elküldeni. Mindez mellett lehetõség van arra, hogy a személyes horoszkóppal kapcsolatos rövid megbeszélésekre már a táborban sor kerüljön.

 

Részvételi díj:
Személyenként 50 Eu.Szállás és étkezés


Sátorról és alváshoz - pihenéshez szükséges eszközökről, valamint evőeszközökről - edényekről, mindenki személyesen gondoskodik.


Akik nem kívánnak sátorban aludni, azok a közelben álló Halász csárda panzióban, valamint az udvaron álló kétszemélyes vikendházakban tudnak elhelyezkedni.


Az ilyen igényeket kérjük előre jelezni Dénes Máriánál.


A természetes táplálék beszerzése szervezett üzleti és piaci vásárlás útján lesz megoldva, amit a tábor-szervezők bonyolítanak majd le.

Táplálékot mindenki annyit rendel - vásárol, amennyit akar, mi megszervezzük a vásárlást (felvesszük és elhozzuk a rendeléseket).

Az első előadásokon - személyes egészségünkkel és gyermekeink egészségével is illusztrálva és bizonyítva! - elmagyarázzuk a természetes táplálkozás előnyeit és pozitív hatását az egészségre - erőnlétre, amely táplálkozás ebben az esetben (a nyár csúcsán!) egyébként is nyugodtan mellőzheti a tápláléknak (annak vitamin- és energetikai tartalmának, értékének) a sütéssel - főzéssel történő tönkretételét. Élő példát is szolgáltatunk tehát arra vonatkozóan, hogy ezzel a „tudománytalan” táplálkozással nem halunk meg, sőt valamennyien - apró gyermekeinkkel együtt! - jóval erősebbek és egészségesebbek vagyunk az átlagnál, mint például, ha sütnénk - főznénk az ételt, vagy hússal táplálkoznánk.

Természetesen, aki pecsenyesütéssel, vagy húsleves főzéssel akarja pazarolni azt az időt, amit annál fontosabb információk- és élmények beszerzésére, feldolgozására lehet használni, a táboron kivül szabad lehetősége van erre is, amennyiben hoz magával megfelelő eszközöket, de mi tűzhelyes tábori konyhát nem állítunk fel.

 

Utazás és megközelíthetõség


A Magyarország Nagyvárosaiból (Bp. Szombarhely, Győr, Debrecen, Pécs, Szeged) naponta induló menetrendszerû autobusz járatokkal, vonattal és személygépkocsival lehet Csíkszeredába eljönni.

A legismertebb autobuszjárat, magyarországiak számára, a Volánbusz társaságé, de számos más autobusz társaság is rendszeresen jár. Sõt romániai járatok is vannak, amelyek ugyanolyan minõségben és árban dolgoznak. A jegyeket elõre ajánlott megvásárolni. A buszjegy ára összesen 15000 Ft., amennyiben menet-jövet jegyet igénylünk.

Vonattal a Korona járattal lehet Csíkszeredába jönni a legkönnyebben Nagyvárad és Kolozsvár felől, de van más, gyorsvonattal való utazási lehetőség is Arad és Brassó utvonalán.

Személygépkocsi esetén, az utak ugyan jók nagyjából, de kell számítani arra is, hogy a gyakran az utba kerülő helyiségekben előírt sebességkorlátozás miatt, a távot nem lehet megtenni az autópályás utazásokra jellemző sebességgel.

A csíkszeradai vonatállomásról és buszállomásról a tábor helyére (Szeredai Szécseny-fürdő, a Lovarda melletti Horgász tanya vikkend-házainál.) érkezni taxival lehet, de alkalmas időben érkezés esetén (Nem éjszaka) Kozma Szilárd is kimehet a vendégekért az öreg-jó Ladájával :D .

Egyéb tudnivalók:-Egy spirituális gondolkozó szerint csak az igaz, amit leírunk a magunk számára. Amit nem írunk le, nem is lehet igaz. Hozzunk tehát magunkkal minimum két vastag jegyzettömböt. Egyet jegyzetelés és egyet naplóírás céljából.

- Ne zavarjuk az előadásokat hangos, vagy suttogott egymás közti beszélgetésekkel, vagy közbevetett kérdésekkel. Az előadók előadásokon kívül válaszolnak, de csakis kimondottan személyes vonatkozású, konkrét kérdésekre. Személytelen (absztrakt) és általános (filozofikus, okoskodó, misztikus) kérdésekre nem. A leghasznosabb világosan értelmezhető (tisztán lerajzolt, vagy nyomtatott) asztrogrammal a kézben feltenni a személyes vonatkozású kérdéseinket.

- Hozzunk fürdőruhát!

- Házi kedvenceket (Kutyákat, macskákat, papagájokat, stb.) kérjük otthon hagyni és minden zaj- és zavarkeltő, figyelemelterelő, mások nyugalmát zavaró gépi eszközt (rádiót, riasztó csipogót, kávéőrlőt, kézi telefont, stb.) a táboron kívül használni.

- A mindenki számára hozzáférhető, erősítő gyakorlatokat tartalmazó reggeli tornán ajánlatos mindenkinek részt venni - a legelesettebbektől is elvárjuk a jelenlétet, de, aki ezt nem igényli, azzal nem erőszakoskodunk.

- Szeszes italokat lehetőleg ne hozzunk, és ne fogyasszunk a táborban.

További részletes információk, valamint a helyszinrõl, feltételekrõl készített fotók http://www.astrologos.ro/ fórumon találhatók. Kérdéseit a fórumon, vagy személyesen Kozma Szilárdnál és Dénes Máriánál teheti fel.

Kozma Szilárd elérhetőségei:
Tel.: +40 366 103866
Mobil: +40 741 167382
kozmaszilard@gmail.com


Dénes Mária elérhetőségei:
Tel. +40 366 - 103804
Mobil: +40 748 - 125073
denesmaria73@gmail.com


Megkérjük, részvételi szándékát legkésõbb 2009. július 20-ig feltétlenül jelezze!

A táborban feldolgozandó témakörök elméleti alapját szolgáló tanulmányaink és cikkeink a http://www.kozmaszilard.hu , http://denesmaria.tvn.hu, http://www.astrologos.ro/ c. honlapokon található tanulmányokból és cikkkeből, részben elolvashatók.

Szeretettel várunk minden nyílt eszű és nyílt szívű, saját sorsát és családja sorsát a kezébe venni szándékozó, harmonikus és kreatív - dogmamentes és szabad - életre, illetve gyógyszermentes egészégre és boldogságra elszánt érdeklődőt!

 

Fotokat az ugyanitt rendezett tavalyi táborról itt talál:

http://asztrologia.ro/index.php?what=opencat&id=9Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-06-04
Oldal látogatva: 735079
Most az oldalt nézik: 4 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 4)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása