Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája

Teljes születési horoszkóp értelmezés (szintézis) hangfelvételre rögzítve, plussz analitikus kifejtések.

 

A születési horoszkóp értelmezését hat, hét óra hosszúságban veszem fel és hanganyag formájában küldöm el Önnek.A szintézis, vagy szintetikus értelmezés azt jelenti, mindenről beszélek amit születési képletben látok a klasszikus asztrológia, a karmikus asztrológia és a kauzális asztrológiai ismereteim és tapasztalataim szerint.

Egy teljes egész és kerek képet kap önmagáról, életfeladatairól, nehézségeiről s ezek meghaladási útjáról, irányáról, módjairól, esetleges betegségeinek okairól, s ami még ezeknél is fontosabb képet kap arról, hogy miért született meg. Tapasztalatom szerint, a megváltás logikájában, valamint egyetemesen, nem gondolkozó embernek nagyon sokszor erőss tévképzetei vannak azzal kapcsolatban, hogy mi végett van itt ő a fizikai dimenzióban s nem tudja mitől vannak a kudarcai, megpróbáltatásai, nehézségei, betegségei. El lehet olvasni ebből a szempontból, a fórumomban rövid ízelítőként néhány kérdést-feleletet.

A felvett szintézis anyagát e-mailban tudom elküldeni. Az esetek többségében ez minden probléma nélkül meg is kapja. Amennyiben postafiókja ezt nem fogadja, akkor feltöltöm a Google megosztóra titkosítva, ahonnan csupán Ön tudja letölteni. Illetve elküldhetem CD-re írva, postán, ha valaki ezt igényli.

Plussz a hanganyagon kívül kap egy 20-25 oldalas analitikus kifejtést is. Az analitikus kifejtés a karmikus, kauzális meghatározottságok mellett (azon részek mellett, amelyek megmutatják, hogy mi okból és mi célból született meg, s amelyek kifejtésével nem találkozik a magyaroroszági asztrológusoknál) tartalmazza minden bolygó jegy- és házhelyzetének, valamint fényszögeinek jelentését külön részletesen leíró, korábban megírt kifejtését is. Az analitikus írást idővel különválasztom a hanganyagtól, de ez most még a hanganyag rendelése esetén az mellé megkapja mintegy ráadásként.

Az analitikus értelmezés egy, egy helyzetnek az általam eddig tapasztaltak és tanultak részletekre bontott  leírása. Például, mit jelent, ha egy Nap (a személyiség bolygója) a X-es asztrológiai házban, vagyis a hivatás (társadalmi tevékenység) életterületén található. Mivel szokott találkozni ilyenkor valaki, milyen hibái, erősségei, életfeladatai vannak ilyenkor. Mire kell tudatosan odafigyelni és mit jó tudatosan bevállalni, erősíteni, javítani ahhoz, hogy végül realizáció élménye legyen, s teljesebb legyen az élete mint korábban.

Ugyanakkor az Öntől kapott információk, valamint a születési képlet alapján legalább 3-4 napig (néha még több időt is felvevő) tartó vázlatkészítés, írásban történő horoszkóp kifejtés, átgondolás előzi meg a konkrét hangfelvételt. A hangfelvételen a rendelő az általam átdolgozottaknak, átgondoltaknak tömény kivonatát kapja kézbe.

A rendelőnek lehetősége van horoszkóp értelmezéssel kapcsolatos kérdéseit, e-mailban feltenni, az értelmezés után, pár levélváltás formájában.

 

A horoszkóp értelmezés díja: 90 Eu.Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-03-31
Oldal látogatva: 692974
Most az oldalt nézik: 2 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 2)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása