Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája
Fizet�si m�d, lehetős�g

A honorárium elküldhetÅ‘ banki átutalás által. 

A banki adataim privátban küldöm el a megrendelés esetén.

Költségmentesebb megoldásnak látszik a Western Unionnál, mivel kevesebb a kezelési költség, s van OTP-s számlám következtében.

Átutalhatja euroban, vagy a neki megfelelÅ‘ forintban is, nekem itt majd átváltják.

Kb. 4 nap, egy hét mire ide ér.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A bankon kívül el lehet küldeni postán a rozsaszín (külföldnek szánt) utalványon keresztül. A feltett pénzösszeg másfél hét alatt érkezik meg általában. (A kezelési költséget nem tudom.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valamint elküldhetÅ‘ a Western Unionon által, itt a pénz gyakorlatilag azonnal felvehetÅ‘, amiután feltették. Western Unionos pénzküldési lehetÅ‘ség van a postán, vagy majdnem minden banknál. Egy elég egyszerű űrlapot kell kitölteni küldéskor, amelyre kap egy 10 jegyű azonosító számot. A kitöltendÅ‘ ürlapon van (kérik) a feladó neve, az ország, a helység ahonnan a pénzt feladta, az azonosító szám, meg a feltett összeg, ezek alapján tudom kivenni az elküldött pénzösszeget. AWestern Unionon mindegy milyen péznemben teszi fel a pénzösszeget, teheti forintban, dollárban, euroban is akár, a fontos az, hogy számomra pontosan megírja milyen feladó névvel, mennyit és milyen pénznemben tette fel és természetesen az azonosító számot is . Különben, hibás adatok esetén, nem tudom felvenni pénzt, ráadásul zárolják az adatokat és a feladó ki kell vegye a pénzt és újra feltegye, ami nemcsak utánajárással, de veszteséggel is jár.Egyébként én bármilyen pénznemben felvehetem itthon a pénzt.

Western Union kirendeltség, küldési lehetÅ‘ség a postán, s majdnem minden bankban megtalálható Magyarországon és más országban.

A férjemmel írtunk pár írást annak érdekében, hogy felmérhesse körülbelÅ‘l milyen szellemben gondolkozunk és milyen szellemben készítjük a horoszkópokat. EzekbÅ‘l az írásokból megértheti miben különbözik az általunk művelt (kauzális) asztrológia a jósolgató asztrológiától. Megkérem a horoszkóp rendelés elÅ‘tt olvassa el Å‘ket a Sorsok értelmezÅ‘jeként várom a rendelÅ‘t menüben találja meg.

 

 Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-06-04
Oldal látogatva: 735157
Most az oldalt nézik: 7 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 7)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása