Dénes Albert és Mária honlapja
Az élet asztrológiája

A személyre szóló horoszkóp elkészítéséhez elsődlegesen szükséges adatok:

  1. A születési dátum, a születési óra (fél órás pontossággal megfelelő), a helység, ahol születetett. Amennyiben nem tudja a születési óráját sokat segít ha legalább a napszakot ismeri (reggel, délbe, este stb.). Ha nem tudja egyáltalán a születési órát akkor annak beállításához néhány plusz adat kelleni fog az alábbiakon kívül .
  2. A szülők születési adatai, főképpen az Édesanyáé. A szülök születési órája nem szükséges, de ha meg van azt is figyelembe veszem.
  3. Az anya felőli nagyanya születési adata. Sőt, ha megvan a dédnagyanya születési adata, akkor azt is kérem szépen. születési óra nem szükséges itt.
  4. Az általam elkészített személyes horoszkóp értelmezéshez, szükségem van egy rövid önéletrajzra. Pár sorban írjon röviden fontosabb életeseményeiről (akár évszámmal ellátva), párkapcsolatáról (párkapcsolatairól) foglalkozásáról, valamint arról, amit fontosnak talál. A kapott információk természetesen konfidenciálisak maradnak, más személy kezébe nem kerülnek. Sőt a rendelés után törlöm őket.
  5. A megrendelő betegségei.A horoszkóp értelmezés mélységét fokozza, ha külön informál az esetlegesen már kialakult, elszenvedett fontosabb betegségeiről, vagy bekövetkezett balesetekről. Sőt szintézisnél kifejezetten kérem még a szülők ( az anya felőli nagyanya, és anya felőli dédnagyanya) krónikusan fennálló, vagy hirtelen bekövetkezett nagyobb hatású betegségeiről is tájékoztasson, halálának (amennyiben aktuális)körülményeiről is röviden írjon. Amennyiben voltak, az Ön anyjának, nagyanyjának, dédnagyanyjának abortuszai, vagy spontán vetélései, arról is tájékoztasson.
  6. Az élettárs születési adatai beleértve az órát és a helyet is, ha tudja. Születési idő pontosításnál még kérem a korábbi szerelmei születési adatait is, legalábbis azon társak adatait, akik lényeges benyomást gyakoroltak Önre, akikhez komolyabban vonzódott.
  7. A gyermekek számáról, s esetleg születési adatairól. Ez első nekifutamodásra nem kell, csupán akkor, ha a gyermekének volt valami komolyabb egészségi problémája valamelyiknek.
  8. Amennyiben azt szeretné, hogy valamire megkülönböztetetten kitérjek az értelmezés során kérem jelezze ezt is.
  9. Bizonyos karmikus problémák, mélyebb, személyesebb megértéséhez néha a nagyszülőkkel (a anya felőli nagyanyával, dédnagyanyával..) kapcsolatos kérdéseket is fel szoktam tenni a levelezés során.
  10. A horoszkóp értelmezés meghallgatása, elolvasása után ön még kérdéseket tehet fel, amelyekre én e-mailban válaszlok, azon a részekkel kapcsolatosan, amelyeket esetleg nem értett meg eléggé, vagy, ha valamivel összefüggésben még ráakar kérdezni, útmutatást szeretne kapni.

 

Személyes kérés:

Megkérem szépen a szintetikus értelmezéseknél küldjön egy fotót is magáról, hogy fizikailag is láthassam kinek készetem a feltárást.

Ez személyesebbé teszi számomra az értelmezést. Köszönöm.

 Sorsok értelmezõjeként várom a kérdezõt!


Aktuális

...Dénes Mária
Address:

E-Mail:
denesmaria73@gmail.com denes_albert72@yahoo.com


Skype ID: maresz9   OFFLINE [OFFLINE]

Asztrológia, tudás és szabadság- Tanulmánykötet

Esszék, Tanulmányok

Egyetemes törvények


Most: 2020-06-04
Oldal látogatva: 735123
Most az oldalt nézik: 4 (Regisztrált felhasználók: 0, Vendégek: 4)
(Nincs regisztrált felhasználó online)
(Robotok: 0)
Legtöbben itt voltak: 36, ekkor: 2010-03-27 21:37:24
find Keresés a tartalomban
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztrálás
[648 regisztrált felhasználó]


free counters

Dénes Mária

Névjegy létrehozása